Nieuws

Februari 2021: We zijn weer open!

Hallo lieve logees,

Vanaf 6 februari is de B&B nu ook per week te huur, op basis van logies.U kunt de accommodatie huren voor EUR375,- per week voor 2 personen. Er zijn 3 bedstedes aanwezig op de grote slaapkamer. U kunt dus gemakkelijk met een gezin van maximaal 5 personen logeren. De huurkosten zijn voor gezinnen tot 5 personen EUR475,- per week. De accommodatie is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Naast een koelkast waterkoker en koffiezetapparaat, is er ook een combimagnetron aanwezig.

Zin om landelijk te logeren?

U bent van harte welkom,

Groeten,

Margreet van Maanen

flyer-week-huren
 
5 jaar - logo

13 februari 2015

Alweer 5 jaar Landelijk Logeren!

Met heel veel plezier heb ik veel lieve, bijzondere, aardige gasten mogen ontvangen.Gasten die kwamen voor vakanties, feestjes, familiebijeenkomsten, zaken.

En als ik even doortel, best heel veel gestreken lakens, lekkere broodjes, eitjes..... Hierbij een paar foto's van de verbouwing tot hoe het is geworden.

De winnaar van de romantische overnachting is: Melissa v Neck v Nieuwenhuyzen!

 

5 jaar - shield 5 jaar - schuur 5 jaar - schuur 5 jaar - schuur 5 jaar - bed
 

Project kippenverblijf klaar!

Het project is klaar: kippenverblijf en, nu ook, de buitenren zijn klaar! De pakjes stro zijn verplaatst en Marco heeft een zithoek in de overkapping gezet en bestraat. We zijn blij met het resultaat. De gasten kunnen hier lekker buiten zitten. Marco: super gedaan, bedankt!

Kippenren Kippenren Kippenren Kippenren
 

In Flow Magazine worden we aanbevolen:

LEKKER WEG – VAKANTIEADRESSEN (27)

Iedere maandag vind je een lekker weg adresje op ons blog. Geselecteerd en goedgekeurd door Flow. Deze week: Bed & Breakfast Landelijk Logeren in Oude Tonge (Zuid-Holland). Lees meer op ons blog www.flowmagazine.nl

Bruidssuite
 

Verbeterde douche 24 november 2013

De douche is verbeterd met een degelijke , maar ook mooie, draaiknop! Graag geef ik 'De warme douche' aan Marvin Groenendijk van Timmerbedrijf Vervloed voor de EHBO, Hanneke van der Valk-Herrewijnen van Esselink voor het uitzoekwerk van de onderdelen en Izak van I.van Noord Installatiebedrijf voor de loodgietersservice ter plaatse, bedankt!

Bruidssuite Bruidssuite
 

Bruidssuitte

Nieuw is het Bruidssuitte arrangement. Heeft u een huwelijksjubileum of bent u net getrouwd?
Bij ‘Landelijk Logeren’ kunt de bruidssuitte boeken. Zie bij ‘Bruidssuitte’ op deze website voor meer informatie.

Bruidssuite
 

Ons Eiland

In het eilandelijke blad Ons Eiland werd aandacht besteed aan ‘Landelijk Logeren’ download pdf

Bed & Breakfast (2)

Bed & Breakfast boert goed deze zomer. Mede door de omslag in het weer weten veel gasten hun weg te vinden naar één van de Bed & Breakfast accommodaties op ons eiland. Wie voor zaken, familiebezoek of een weekendje-weg op zoek is naar een gezellig en huiselijk ‘second home’ vindt deze bij een dergelijk onderkomen. Ons Eiland neemt deze keer een kijkje bij ‘B & B Landelijk Logeren’ aan de Langeweg 33 in Oude-Tonge.

Mirjam Boertje
Oude-Tonge

Margreet van Maanen zwaait sinds februari 2010 de scepter over haar B & B Landelijk Logeren, dat zich vanaf de opening op een groeiend aantal bezoekers mag verheugen. “Vorig jaar waren er opvallend veel Belgische gasten”, vertelt Margreet. “Soms komen de gasten wat verder weg vandaan: Amerika, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en zelfs Finland, maar dat zijn uitzonderingen. Over het algemeen komen onze bezoekers uit Nederland, onder wie veel gezinnen die voor een korte vakantie bij ons verblijven. Andere gasten komen weer voor familie- of vriendenbezoek en trouwerijen. Uiteraard zijn er diverse gasten die ons eiland met de fiets komen verkennen. Ze vinden de natuur prachtig, de dorpjes en het strand. Daarbij wordt Eiland Tiengemeten veelvuldig bezocht.” Margreet vindt het ontzettend leuk om dit werk te doen: “De ontmoetingen die er zijn met de mensen geeft voldoening. Je ontvangt hen en brengt ze naar hun accommodatie, waar één tot vijf gasten kunnen logeren. Daarbij hebben onze gasten veel privacy, wat wij belangrijk vonden bij het ‘bedenken’ van ons logeeradres. Je probeert ze het gevoel te geven: hier ben ik welkom en op mijn gemak. Wanneer de gasten weer vertrekken doet het me goed als ze blij en ontspannen naar huis gaan.” Zie ook: www.landelijklogeren.nl.

Terugzien

Terugzien hoe de Bed & Breakfast gemaakt is door vele enthousiaste mensen? Zie hier de link naar het YouTube filmpje van de verbouwing van de oude schuur, gemaakt door Gabriël Tahitu.

Bedankt

Hierbij wil ik bedanken de volgende mensen:

Esther Hollander, voor het maken en ontwerpen van de nieuwe website. De samenwerking vanuit Wenen verloopt altijd perfect en het resultaat mag er zijn!

Joop Grootenboer, voor het maken van nieuwe, zeer prachtige foto’s van de kamer en tuin. Vooral de bruidssuittefoto’s geven de goede sfeer aan. Het is je hobby, maar ze zijn zeer professioneel!

De overige fotografen: Suus en Sabina Jongejan, Karin Dogterom, Karin en Cees van Dijk, Wim van Vossen.

Als laatste mijn fotomodellen: Bruidspaar Jeanine & Arend, Jacob Jan, Suus & Arie, de zussen Nicole en Adriënne, Sabina & Jan-Paul, Aimée, Willeke, Valerie, Ella en mijn schatten Wouter, Simon en Josephine.

Margreet van Maanen